Űzzük ki a politikai pedofilokat az óvodákból!

A pesterzsébeti Fidesz legalizálná a politikai pedofíliát, sőt a karácsonyi ajándékozás időszakában hagyományt is teremtene belőle. 

Ön helyesli, ha pártpolitikusok járnak óvodákba kampányolni?

Én nem, ezért határozati javaslatot nyújtok be a jövő testületi ülésre, hogy Pesterzsébeten senki se használhasson gyerekeket biodíszletként ahhoz, hogy politikai tevékenységét népszerűsítse.

pedophilia-to-be-classified-as-a-mental-health-disorder-for-legal-protection-for-pedophiles-lgbt-romans-1-gay-marriage.jpgA politikai pedofília ismét terjed, pedig két választás között félúton azt is gondolhatnánk csökken rá az igény. De nem, kormánypárti képviselők, polgármesterek, kormánytagok és fideszes pártvezetők ma is ott ólálkodnak óvodáink és iskoláink körül s minden lehetőséget kihasználnak, hogy beljebb kerülhessenek. Visznek adományt, ajándékot, karácsonyfát, műanyag motort, avatnak homokozót, liftet, térfigyelőrendszert, tornatermet. Bármire képesek csak, hogy csillogó szemű gyermekek közepén fotóztathassák magukat.

Az előző ciklusban, ráfordulva az országgyűlési kampányra még Grigorij Alekszandrovics Potyemkin is Pesterzsébetre látogatott, egy félig kész, fűtés nélküli óvodát is avattak Pesterzsébeten. Majd jött a csattanó: télvíz idején kivitték a bölcsődés gyermekeket az udvarra „napozni”, mert az segített megállítani a kihűlést, az óvodás gyermekek szüleit pedig megkérték hozzanak annyi pulóvert a gyereknek amennyit csak elbírnak. Szülők és a média segítségével sikerült akkor botrányt csapnunk, úgyhogy másnap előkerültek az olajradiátorok és a fűtést is elkezdték szerelni. A botrány lezárásaként, meglepő gesztusként reagált felvetésemre és kérdéseimre Földesi Gyula országgyűlési képviselő is, aki szintén részt vett az ünnepélyes megnyitón. Földesi Gyula akkor egyetértett velem, hogy nem szabad becsapni a gyerekeket és bocsánatot kért a szülőktől a történtekért (az óvodavezető persze elfelejtett, de ami késik nyilván nem múlik).

Lassan ciklusfelezőjéhez érkezik a kormány, a KLIK is a végét járja, napjai meg vannak számlálva, vezetői egyre reménytelenebbül a profession.hu-t böngészik. A télen azonban ismét megjelentek a fideszes politikusok és körbejárték a kerület összes óvodáját, ajándékot vittek és szuper „kampány”filmeket és fotókat készítettek a műsort adó boldog és hálás kisgyermekek között. Készült film az ES TV-nek, PR cikk a Pesterzsébet Újságnak (az külön megérne egy misét egy kerületi lapba hogy kerülnek be pártrendezvények), gyermekfotó cunami lepte el a fideszes Facebook oldalakat. Gyerekeket használtak biodíszletként ahhoz, hogy politikai tevékenységüket népszerűsítsék. Vittek a fideszes bácsik és nénik Legot, játékot, mandarint s mi szem- szájnak ingere.

A Pesterzsébet Újságban megjelent PR cikk szerint ráadásul mindezt hagyományteremtés céljából tették.Nos, én pedig ellenzem, hogy Pesterzsébeten elfogadottá váljon a politikai pedofília. A rendszerváltás egyik fontos alaptétele volt, hogy az oktatási és nevelési intézményekben nincs helye a pártpolitikának. Ezért is volt eddig alkotmányellenes. A sors fintora, hogy a fidesz házi alaptörvénye is tiltja amit képviselői tesznek.

pedo_1.jpgAz Eötvös Károly Intézet szerint a jelenleg is hatályos köznevelési törvény is egyértelműen fogalmaz: tilos a pártpolitizálás közoktatási intézményben.

A köznevelési törvény betartatása és a diákok, szülők jogainak védelme mindenekelőtt az intézményvezetők, a pedagógusok és nevelők felelőssége. A politikusoknak ugyanakkor kötelezettsége, hogy ne idézzenek elő olyan helyzetet, amelyben a pedagógusoknak, nevelőknek, akik sok tekintetben kiszolgáltatottak, a „politikai pedofíliától” kelljen megvédeniük a gyerekeket.

Fentiek miatt határozati javaslatot nyújtok be a jövő heti testületi ülésre, hogy Pesterzsébeten senki se használhasson gyerekeket biodíszletként ahhoz, hogy politikai tevékenységét népszerűsítse.

Állítsuk meg a politikai pedofíliát, üldözzük ki a gyerekeket kihasználó politikusokat az óvodákból!

15 hozzászólás “Űzzük ki a politikai pedofilokat az óvodákból!” bejegyzéshez

 1. Nem kicsit szemforgatás ez a hétfői – ávéhás fattyú és társai által szervezett – iskolakerülés után.
  A poster pofátlansága, képmutatása határtalan.

 2. Áááá… hazudás ez.
  Aki pont beköltözött az iskolákba, az a balliberátor, álszakszervezetista, tüntetésszervező, kormánybuktató, álomvilágban élő majomság.
  Ti.

 3. Nem tudom ki vagy, de mit tanacsolsz, mi legyen a politikai pedofil DKs, MSZPs es egyeb allatfajtakkal akik kockasingben olalkodnak az iskolak korul? En szivem szerint a fejuket rugnam le, a cikkedbol gondolom te is, ugye?

 4. Az már csak úgy szokott lenni, hogy az avat, ad át, aki épp kormányon van. Érdekes, hogy amikor a most ellenzékben lévők voltak ilyen helyzetben, nem találtak ebben semmi kivetni valót.

 5. @Éhes ló: Ez neked felmosás egy libárálissal? Prosztó kocsmatöltelék vagy! Inkább verd tovább az asszonyt, ahogy szoktad náci!

 6. Megint felbolydult a fideszes döglégycsapat. Szerencsére a szavazás nem ezeket a tolvaj balfaszokat igazolja.

 7. @Punxsutawney Mormota: nem, ez semmi, csak koratavaszi szórakozás egy magadfajta taknyos ávósfattyún.

  Ez a halom ordas bukta a “felmosás” és az, hogy a szadesz már szerencsére végleg elmerült a politikai pöcegödörben, pont úgy, mint 2006 őszén az önkormányzati választáson:
  hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_magyarorsz%C3%A1gi_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_v%C3%A1laszt%C3%A1s

  Pont úgy, mint 2010-ben kétszer is:
  hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
  hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_magyarorsz%C3%A1gi_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_v%C3%A1laszt%C3%A1s

  Pont úgy, mint 2014-ben kétszer is:
  hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_magyarorsz%C3%A1gi_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_v%C3%A1laszt%C3%A1s
  hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s

  Pont úgy mint ha holnap lennének a választások: kozvelemenykutatok.hu

  De aranyosak vagytok, maikor itt okádtok, öröm olvasni, ezért csak: HÚZZATOK BELE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük