Mi teszünk is Pesterzsébetért, a lakótelepért, a Duna-partért, Gubacsért és a Mediterrán lakóparkért!

Hamarosan a postaládákba kerül a kampány végére időzített újságom, programmal, fontos ügyekkel, közösségi tervezéssel, részvételi költségvetéssel.

A programom egy része a FIDESZ jelöltjének anyagában is szerepel – köszönhetően a lakossági fórumokon jegyzetelő szemfüles polgári körös ismerőseinknek – viszont ezen kívül is számos fontos problémára nyújt választ.

Többen jeleztétek is nekem az elmúlt napokban a “programlopást”. Szerintem viszont politikai programok, a kerület érdekében összeállított akciótervek esetében, nem bűn a plágium. Meggyőződésem, hogy ha a FIDESZ és a vele szorosan együttműködő polgári kör merít (lop) a programomból, az csak hasznára válik a kerületnek.

Ami viszont ennél is fontosabb: ahhoz, hogy egy választási program ne csak hiteltelen ígéretcunami legyen, illik bemutatni hozzá elmúlt öt év munkáját is.

Ugyanis mi nem csak ígérünk, hanem teszünk is Pesterzsébetért, a lakótelepért, a Duna-partért, Gubacsért és a Mediterrán lakóparkért!

Egy hozzászólás “Mi teszünk is Pesterzsébetért, a lakótelepért, a Duna-partért, Gubacsért és a Mediterrán lakóparkért!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük