Lemondott képviselői mandátumáról az Erzsébeti Napló felelős kiadója

Lemondott mandátumáról Bánó Miklós fideszes önkormányzati képviselő, az Erzsébeti Napló kormánypárti propagandalapjának felelős kiadója.

A ciklus kezdete óta immár a harmadik fideszes képviselő mondott lemandátumáról, így képviselőinek háromnegyede lecserélődött az elmúlt 3 évben. Közülük Rábel Krisztinát a Külső-Pesti Tankerületi Központ híres/hírhedt vezetőjét ismerhetik a legtöbben. (Róla és a pesterzsébeti közoktatásról itt olvashat).

A Közösen Pesterzsébet Képviselői Csoport az október 27-i testületi ülésen összeférhetetlenségi eljárást kezdeményezett, hogy az Erzsébeti Napló médiatermék felelős kiadójának képviselete összeegyeztethető-e a képviselői munkával.

A FIDESZ pesterzsébeti képviselője azonban lemondott, ennek köszönhetően az eljárás immár okafogyottá vált. A feltett kérdésre azonban még nem kaptunk választ: összeférhetetlen volt-e ez a tevékenység képviselői mandátumával.

Az országgyűlési választások óta borzolja a kedélyeket a civilektől „einstandolt” 15 milliós kormányzati forrásból kiadott lap és shit site-ja. Kiadója, a Zöld Út Caritas volt az elkövetője a választások során kikerült ocsmány, rágalmazó plakátoknak is. (Erről bővebben itt olvashat.)

Vajon a kerületi fidesz-mszp városvezetés (Szabados Ákos polgármester és Kovács Eszter alpolgármester) miért nem járt ennek utána hamarabb, és miért nem támogatta a múlt héten a vizsgálat megindítását?

PESTERZSÉBET TÖBBET ÉRDEMEL!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük