HOVÁ TŰNTEK A PESTERZSÉBETI CIVIL PÉNZEK?

Amikor sorban állunk benzinért, adományt gyűjtünk a menekülteknek, mert a kormány fejre állt, vagy próbálunk 400 Ft alatt eurót venni és várjuk az újabb és újabb kormányzati megszorítócsomagot, fontos tudnunk, hogy közben mire megy el az adónk.

A magyar kormányzat a közelmúltban jelezte: nem tart igényt a Norvég Alapból járó 77 milliárd forintra, mert a négymilliárdnyi civil alkassza szétosztásába ideológiailag vállalhatatlan szervezetek is beleszólnának. Majd, hogy adjon némi reményt az egyesületi, alapítványi szférának, a Miniszterelnökség által biztosított forrásból meghirdette a 4,4 milliárdos Városi Civil Alapot (VCA).

Pesterzsébet ennek köszönhetően 15 millió Ft támogatást kapott a kormánytól, hogy fejleszthesse a kerületi médiát, hogy az itt lakók minél szélesebb rétege juthasson információhoz a kerület civilszervezeteiről, ügyeiről, mindennapjairól, hogy fejlődjenek a civilszervezetek, erősödhessen az önkéntesség. A támogatást a Zöld Út Caritas kapta, hogy elvégezze a fenti feladatokat.

Pesterzsébet összefogott és adományokat gyűjt, szállást szervez a menekülteknek, a kerületi civil szervezetek és hírportálok minden energiájukat erre fordítják.

Mit tesz ilyenkor a pesterzsébeti 15 Millió Ft támogatással gazdálkodó Zöld Út Caritas?

A FIDESZ LEGOCSMÁNYABB KAMPÁNYFELADATAIT VÉGZI EL A MI PÉNZÜNKBŐL!

Kampányújságot ad ki és terjeszt és ilyen plakátokkal ragasztják teli városunkat, óvodáink bejáratait:

Aki szerint a menekültek támogatása, segítése nemesebb ügy a gyurcsányozásnál, azok adományait továbbra is várjuk a Pesterzsébet, Ady Endre utca 84/A szám alatti irodák előterében!

Egy hozzászólás “HOVÁ TŰNTEK A PESTERZSÉBETI CIVIL PÉNZEK?” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük