Pesterzsébet nem kér a gyűlöletből!

Elmúlt hetekben egyre több helyen jelentek meg Pesterzsébet utcáin náci, önkényuralmi jelképek, egyre több helyen jelenik meg a szándékos pusztítás, facsemeték széttörése…

Májusban a Pilisi Parkerdő Zrt-vel és a budapesti atlétikai világbajnokság szervezőivel közösen negyven facsemetét ültettünk el az újtelepi parkerdőben (nekünk csak kiserdő).

Július 1-jén este az elültetett facsemeték közül közel harmincat megrongáltak, illetve elpusztítottak. A Pilisi Parkerdő munkatársai megpróbálják a menthető facsemetéket visszametszéssel megőrizni, az elpusztítottak helyére pedig újakat ültetnek.

HA ÉRDEKELNEK PESTERZSÉBET HÍREI, AKKOR KATTINTS, S MINDEN CIKKRŐL TÁJÉKOZTATÁST KAPSZ!

Utána pedig az éj leple alatt pedig Duna-parti a stégekre és kerületi építkezések kordonjaira önkényuralmi szimbólumokat festettek neonácik.

Tegnapelőtt pedig a Helsinki úton jelentettem az alábbi “alkotást”.  Nagyon köszönöm a rendvédelmi osztály intézkedését és a Pesterzsébeti Szociális Foglalkoztató munkatársainak, hogy soron kívül lefestették a kerítést!

Szívből remélem, hogy a kiskorú diákok elleni könnygázas csatáik után lesz idejük és bátorságuk fellépni ezekben az ügyekben is, már megkezdték a nyomozást, hamarosan pedig beszámolnak a sikeres fellépésükről.

Az elmúlt másfél évtized gyűlöletre, a nemzet megosztására, antiszemitizmusra, a menekültek, szexuális- és nemzeti kisebbségek elleni hergelésre építő politikája és a mélyülő Orbán-válság meghozta gyümölcsét.

Pesterzsébet azonban nem kér a gyűlöletből!

HA ÉRDEKELNEK PESTERZSÉBET HÍREI, AKKOR KATTINTS, S MINDEN CIKKRŐL TÁJÉKOZTATÁST KAPSZ!

Egy hozzászólás “Pesterzsébet nem kér a gyűlöletből!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük