Fogjunk össze a postáinkért!

A kerület két fideszes politikusa, Szabados Ákos pesterzsébeti polgármester és Földesi Gyula országgyűlési képviselő is csatlakozott az ellenzéki, postabezárások elleni tiltakozáshoz!

A renitens kormánypárti politikusokat fogadta Fónagy János, a Gazdaságfejlesztési minisztérium államtitkára is. Nagyon fontos, becsülendő lépés, hogy két kormánypárti politikusunk is korrigálni próbálja a kapkodó, meggondolatlan döntést, jobb későn, mint soha!

kapkodás azonban csak bajt szül, semmi jó nem származik belőle, és meg se nyugtat. A „Közösen Pesterzsébetért” képviselői csoport már az első sajtóhírek pillanatában elkezdett foglalkozni a problémáival, így segíteni is tudunk mi lenne a feladata Szabados Ákosnak és Földesi Gyulának a PR fotózáson túl:

  • Állapodjanak meg a Magyar Posta Zrt-vel és a kormánnyal, hogy ne zárják be mindkét postahivatalt a hétvégén!
  • Cserébe az Önkormányzat és az állam is szálljon be a postahivatalok további működtetésének biztosításába:
    • az Önkormányzat továbbra is biztosítja az ingatlanok kedvezményes bérleti feltételeit,
    • az állam pedig átvállalja a rezsiemelkedések többletköltségét,
    • intenzív tájékoztató és oktatóprogramot kezd a kormány és az Önkormányzat a Postával közösen arról, hogyan lehet a lehető legtöbb postai ügyet online, digitálisan elintézni.
    • az Önkormányzat kibővíti időseket, szépkorúakat és mozgásukban korlátozottakat segítő szolgáltatását a postai ügyek gyors és hatékony intézésével.

Írd alá te is a petíciót, hogy még nagyobb nyomást gyakoroljunk a postabezáró FIDESZ-re, és ne csak a kerületi vezetésükig, de a kormányig is eljusson az üzenetünk!
https://www.peticiok.com/ne_zarjak_be_a_pesterzsebeti…

Bővebben az előzményekről:
https://mach.hu/…/ujabb-ket-postat-zarnak-be…/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük