Újabb két postát zárnak be novemberben Pesterzsébeten

Újabb két postát zárnak be november 12-én Pesterzsébeten: a Károly és a Kossuth Lajos utcait. Tömött sorok, káosz várhatja majd a megmaradt Zilah utcai postára érkezőket.

Orbán rubelkormánya láthatóan képtelen kezelni a hibás döntéseinek köszönhetően kialakult gazdasági válságot. Az egyre jobban kapkodó, a válság terheit a főváros- és szegényellenes szankciós politikájuk újabb intézmények ideiglenes bezárását jelenti.

A Magyar Posta is országszerte több posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött, többek között Pesterzsébeten is csak egyetlen egyet hagy nyitva.

A Magyar Posta az energiafelhasználás érdemi csökkentése érdekében arról döntött, hogy ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését (210 településen). 

„A pesterzsébeti Tescóban lévő posta októberi bezárása után novemberben további két postahivatalt zárnak be kerületünkben. November 12-től lehúzza a rolót a Kossuth Lajos utcai és a Károly utcai posta is.” : forrása ittlakunk.hu

Bővebben:

https://www.posta.hu/aktualitasok/ujabb-energiatakarekossagi-es-hatekonysagi-intezkedesek-20221028

2 hozzászólás “Újabb két postát zárnak be novemberben Pesterzsébeten” bejegyzéshez

  1. A Kossuth Lajos utcai Posta bezárása a környéken lakó és piacra járö, főként idős emberek elleni bűnös cselekedet. Az idős emberek ma is postán intézik a csekkek befizetését. Ha a levelezés és a csomag küldés csökkent is, de egy központi helyen könnyen elérhető Posta bezárása felháborit. Tudjuk mit jelent az ideiglines- örökké.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük