Felmérés a Zodony utcai kutyafuttatóba kihelyezett világításról

🐕🦮🐕‍🦺🐩 A korai sötétedés miatt a téli bezártságot növeli, hogy sem a kutyafuttatóinkban, sem a játszótereink egy részén nincs világítás.

Kutyásokkal történő konzultációk, egyeztetések után először a Zodony utcai kutyafuttatóba került ki a napelemes lámpatest, hogy olcsón, gyorsan és fenntartható módon kezeljük a problémát.

A kihelyezéskor már jeleztük, hogy a kerületben először próbálkozunk ezzel a megoldással, s szeretnénk az itteni tapasztalatok alapján dönteni a folytatásról:

  • egyrészt szeretnénk megismerni a véleményeket mennyire vált be, a futtató mekkora területén és milyen időintervallumban segített, érdemes-e megtartani, esetleg még egyet kihelyezni.
  • másrészt ha bevált, akkor a kerület olyan kutyafuttatóiba, játszótereire (például: Baba park) is szeretnénk telepíteni, ahol műszakilag megoldható és gyorsan, olcsón kivitelezhető.

Kérjük a Pesterzsébeti lakótelep DNy-i részén, a Gubacsi lakótelepen és a Mediterrán lakóparkban élő, a futtatót használó kutyásokat, hogy segítsenek és töltsék ki a kérdőívünket!

https://forms.gle/Ysz2G3Up5APsDN7j6

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük