Szeretsz kertészkedni? Pályázz és nyerj!

  • Szeretsz kertészkedni?
  • Fontos a környezeted?
  • Tennél is érte?

Pályázz, hogy nyerhess! Pályázz, hogy segíthessünk!

Idén immár hatodszor hirdeti meg Pesterzsébet Önkormányzatának Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága környezetszépítő versenyét.

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága ,, Élhetőbb, tisztább, zöldebb Pesterzsébetért” környezetszépítő versenyt hirdet a kerületi lakosság részére. A versenyre családi házak, valamint társasházak lakói jelentkezhetnek.

Kategóriák

  1. Kertes házak kategóriában a családi házas övezetben lakó, zártkerttel is rendelkezők vehetnek részt, akik kertjüket gondosan ápolják, tisztán tartják. A Bizottság a jutalmazásnál figyelembe fogja venni az utcai zöld sáv megfelelő gondozását, illetve a járda tisztántartását is,
  2. A társasházak kategóriában egy- vagy többszintes társasházak indulhatnak, nevükben a közös képviselő jelentkezhet. A jelentkezés tárgya egy, pontosan körülhatárolt parkrész lehet, melyet a társasház lakói gondoznak.

A 2 meghirdetett kategóriában a Bizottság pontozási rendszer alapján fogja díjazni a mozgalom szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújtókat és 3-3 helyezést (I., II., III., hely) fog kiosztani.

A versenyre jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehetlegkésőbb 2021. szeptember 3-án 12.00 6 óráig.

A nevezést személyesen vagy elektronikus úton kell eljuttatni az alábbi címre:  Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága, 1201 Budapest, Kossuth   Lajos   tér   1.   félemelet   38. iroda,   vagy   varosfejlesztes@pesterzsebet.hu elektronikus levélcímre. A borítékon, illetve az elektronikus levél tárgyában szükséges feltüntetni: hogy ,,Élhetőbb, tisztább, zöldebb Pesterzsébetért” környezetszépítő mozgalom. A nevezéshez szükséges adatlap Budapest Fővaros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzat honlapjáról tölthető le vagy a portán személyesen átvehető.

Az érvényes jelentkezés feltételeiről és a verseny értékelésének szempontjairól a Budapest Fővaros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzat honlapjáról tájékozódhatnak bővebben.

További információkért kereshetik Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztályán, Kalász Nóra városfejlesztési referenst 1201 Budapest, Kossuth Lajos tér 1. félemelet 38. irodában, valamint a 06-20-350-6136 telefonszámon.

Arra az esetre, ha az Önkormányzat anyagi helyzete előre nem látható okból megromlik, a Bizottság fenntartja a jogot a pályázat eredménytelenné nyilvánítására.

Sok sikert kívánok mindazoknak, akik egyet értenek az Élhetőbb, tisztább, zöldebb Pesterzsébetért környezetszépítő verseny szellemiségével, és hajlandók aktív, tevőleges szerepet vállalni benne:

Mach Péter,
Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzata Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága
a bizottság elnöke

Egy hozzászólás “Szeretsz kertészkedni? Pályázz és nyerj!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük