Online lakossági fórum a Bíró Mihály utcai forgalmi rend változásról

Még nem késő, legyél te is részese a lakótelepi közlekedésfejlesztésnek! ??
Már csak egy hétig (szeptember 30-ig) tart a szeptember elsején kezdett lakossági felmérés. ??

Az elmúlt évek fontos tapasztalata volt, hogy a lakosság, a közlekedők bevonása, forgalomszámlálások, felmérések nélkül a tervezőasztalokon megalkotott forgalmi rend változások bukásra vannak ítélve.

Ezért javaslatomra a Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság úgy döntött, hogy az ott élők és az ott közlekedők bevonása nélkül nem készülhet közlekedési szabályozás, forgalmi rend módosítás. Ennek jegyében az első ilyen komplex közlekedési koncepció, a Gubacsi lakótelepen készült, most ennél kisebb módosításokra kerül sor a Pesterzsébeti lakótelepen.

A közelmúltban több lakossági panaszbejelentés érkezett Önkormányzatunkhoz a Budapest XX. kerület Bíró Mihály utca Penny Market üzlet parkolója és a Baross utca közötti szakaszának, valamint a Petőfi utca Bíró Mihály utca és Topánka utca közötti szakaszának forgalmi rendjére vonatkozóan. A Bíró Mihály utca (Penny Market üzlet parkolója és a Baross utca között) mindkét oldalán, valamint a Petőfi utcában (Bíró Mihály utca – Topánka utca között) a közút baloldalán van parkolási lehetőség. A várakozó gépjárművek nagy száma, és az utca szűk keresztmetszete miatt a kétirányú gépjárműforgalom biztonságos lebonyolítása nehézkes. Így most Önökkel együtt készítjük elő és döntünk a Bíró Mihály utcának Penny Market üzlet parkolója és a Baross utca közötti szakaszának, valamint a Petőfi utca Bíró Mihály utca és Topánka utca közötti szakaszának forgalmi rendjéről.

Terveink között szerepel a Budapest XX. kerület Bíró Mihály utca (Penny Market üzlet parkolója és Baross utca között), valamint a Petőfi utca (Bíró Mihály utca és Topánka utca között) forgalmi rendjének megváltoztatása, a Bíró Mihály utca Penny Market üzlet parkolójától a Baross utca irányába történő, valamint a Petőfi utca Bíró Mihály utca felől a Topánka utca irányába egyirányúsítása.

Jelenleg a tervezési folyamat zajlik, amihez az Önök segítségére is szükségünk van.

Kérdőívet készítettünk, melyben kifejthetik javaslataikat, illetve megtekinthetik és véleményezhetik a tervezett forgalomtechnikai módosítást

Módosítási tervrajz: TERV_BiroMihaly_Petofi

A kérdőív kitöltéséhez kérjük, kattintson az alábbi linkre:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2p-ttv2e2Y1eEtp8CblzLDhsXK9Pa1P9HmKV6_BxKqwLuSg/viewform?usp=sf_link

Egy hozzászólás “Online lakossági fórum a Bíró Mihály utcai forgalmi rend változásról” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük