Roncsverseny a Duna-parton

Új sportág nyitja szirmait Pesterzsébeten: ki tudja erősebben odacsapni az autóját a Gubacsi hídhoz. A magyar Forma 1-es futamot is veszélyeztető turistalátványosság a híd lábánál a – Vajnáék által a nyári szünet felére einstandolt – pesterzsébeti napozó és horgászpart mellett tekinthető meg.

Két hete az első versenyző éjszakai attrakciója erős kezdésnek bizonyult A rendőrség hatékony és gyors intézkedésének köszönhetően a versenyző gépjárműve még mindig megcsodálható a helyszínen.

BREAKING!!!

Bár a rendőrség nem intézkedett az ügyben a Polgármesteri Hivatal a kérésünkre megszüntette a közvetlen balesetveszélyt.

Nagyon köszönjük a segítséget!

Tisztelt képviselő Úr!

Az Ön által jelzett balesetes gépjárművekkel kapcsolatos intézkedéseinkről az alábbi tájékoztatást adom:

Az ……. frdsz-ú Suzuki Swift gépkocsi tulajdosát a törvény vonatkozó rendelete szerint kiértesítettük, aki semmilyen választ nem adott osztályomnak a gépkocsival kapcsolatban.
Az ………… frsz-ú gépkocsi elszállításra került, a szerződéses partnerünk telephelyére.

Az Ön által jelzett másik gépkocsit is ellenőrzés alá vonták -egy másik balasetben sérült meg-.
Az ………… frsz-ú, Nyssan – tulajdonosa a rendőr-járőr tájékoztatása szerint Budapest, XXI. kerületi lakos, elérhetősége nincs. Tekintettel arra, hogy van érvényes műszaki vizsgája elszállítani nem lehet, de kollégáim a gépkocsit a helyszín közelében egy parkolóba helyezték el, így a forgalmi akadály és a balesetveszélyes helyzet a mai nap 15:15 órakor megszűnt.

Üdvözlettel

Puskás Péter Pál
osztályvezető
Budapest Főváros XX. kerület
Pesterzsébeti Polgármesteri Hivatal
Rendvédelmi Osztály

13392116_1020276301354523_613684140444390570_o.jpg

Tegnap újabb baleset történt, így már két roncs várja a katasztrófaturistákat és a focimeccsek fáradalmait kipihenni vágyó sportrajongókat.

13501797_1122588477800547_5043384675842886128_n.jpg

Az esetleges újabb indulóknak azonban sietniük kell, mert egyre erősebb a lakossági ellenkezés, egyre többen érzik fontosabbnak a biztonságos közlekedést a roncsderbi kiállításnál, s félő hogy a rendőrség is előbb-utóbb intézkedni fog.

Komolyra fordítva: mailben, telefonon és most blogon is kérjük, hogy a kerületi attrakció kiállítási tárgyait telepítsék máshová.

Egy hozzászólás “Roncsverseny a Duna-parton” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük