Jöttek, láttak, téptek

kep_1413065584.jpg_960x960

A pesterzsébeti FIDESZ kampánycsapata most ősszel sem hazudtolta meg önmagát. Az utolsó éjszakát az ellenzéki jelöltek plakátjainak letépkedésével töltik.

Interneten terjedő információk egy HHL-648 rendszámú autóval járják a kerületet és a letépett plakátok helyére a fideszes jelölt nevét ragasztják.

A Mediterrán lakóparkban és a lakótelepen Bánó Miklósét. Mitől félsz Miklós? A választóktól?

Ha a narancskommandónak köszönhetően plakátom már nincs is a kerületben, nem adom fel, üzenni még tudok: 
Hiába akar Bánó Miklós és frakciója stadiont építeni egy csendes, zöldövezeti lakópark mellé a Duna-partra, hiába próbálják megakadályozni, hogy újra a kerületieké legyen a Duna-part.
Ha kiállunk önmagunkért, a közösségért, a lakókörnyezetünkért akkor nem veszíthetünk!
Csak Pesterzsébet!

 XUPR MACH 2014!

6 hozzászólás “Jöttek, láttak, téptek” bejegyzéshez

  1. Mintha ez olyan egyedülálló dolog lenne? 🙂

    HA le van tépve – akkor nem látszódik rendesen – tehát senkit nem zavar, ha ráragasztanak…

  2. Milyen szép lenne, ha plakátokkal választást lehetne nyerni… Tetszenek látni az alacsony részvételi számokat? Na, kb. ennyire érdekli az emberek TÖBBSÉGÉT a plakátok és a választás.

  3. Nincs itt semmi látnivaló, átlagos Fidesz kampány. Egy kerülettel arrébb (Kispest) arra is futotta a pénzü(n)kből, hogy külön fikapártot hoztak létre a polgármester ellen. Megkaptuk a Budapesti Szociáldemokraták szórólapját (amit ugyanaz az ember dobott be, aki a Fidesz szórólapját is), amiből megtudhattuk, hogy Gajda ’98-ig Fideszes volt, de aztán kilépett, most meg MSZP-s, micsoda szélkakas ez a fickó. Mivel pontosan ’98-ig volt szimpatikus a Fidesz, ezért engem ez a szórólap csak megerősített, de biztos sikerült pár szavazatot elvenni, az meg megér pár milliót.
    Ja és szombat reggelre a baloldali jelöltek plakátjaira széles, piros “Gyurcsány” matricát ragasztottak lelkes pártkatonák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük