Pesterzsébeti gyógyszertári ügyeletek a két ünnep között

Reggel lázasan kelt a fiam, Murphy szerint pedig a lázcsillapítók mindig a karácsonyi szünetben fogynak el, úgyhogy a Kosuti gyógyszertárában kezdtem a napot, hozzánk közel is van, s tudtam is, hogy szombat délelőtt még nyitva találom. Egyrészt tehát jó szívvel ajánlom tehát, hogy ellenőrizzétek, van-e otthon láz- és fájdalomcsillapító, hogy senki ne maradjon gyógyszer nélkül az ünnepekre!

Másrészt ha mégis pórul jártunk, akkor mikor, hova induljunk az elkövetkező napokban? Mire számítsunk 24-én és utána? Ebben próbálok segíteni.

„Az ünnepi időszakban változik a gyógyszertárak nyitvatartása:
– A vasárnapokon és ünnepnapokon is nyitvatartó gyógyszertárak december 24-én csak déli 12 óráig fogják biztosítani az ellátást, és az ügyeletes gyógyszertárak szenteste is nyitva lesznek majd.
– December 25-én és 26-án az ügyeletes gyógyszertárak mellett a 0-24 órás nyitva tartású, valamint az ünnepnapokon is működő gyógyszertárak állnak majd rendelkezésre.
– December 31-én és január 1-jén a 0-24 órás nyitvatartású, az ünnepnapokon is nyitvatartó, valamint az ügyeletes gyógyszertárak biztosítják majd az ellátást,”

Forrás: ittlakunk.hu

A kerületben az ügyeletes patika a Kosutiban,  a kerület sétálóutcájában található Aranyfű Gyógyszertár. A honlapja itt elérhető: https://benu.hu/benu-gygyszertar-budapest-aranyfu

A kerületi patikákat itt találod: https://20.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/patika-gyogyszertar

A környező kerületek patikái pedig itt érhetőek el: ttps://www.ugyeletesgyogyszertar.com/budapesti-gyogyszertarak/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük