A brüsszeliták már a suliban osztogatnak és Orbán tapsol nekik

Levelet kaptam a miniszterelnöktől a gyermekem üzenőfüzetében, a Krétában. A levél apropója, hogy laptopot osztottak a brüsszeli propagandisták támogatásával (Európai Unió) az iskolákban. Novemberben és decemberben 140 ezer laptopot osztottak szét a 7. és 10. osztályos diákok között.

2025 végéig 579 ezer oktatási célú, személyes használatba adható laptopot osztanak ki országszerte.

HA ÉRDEKELNEK PESTERZSÉBET HÍREI, AKKOR KATTINTS, S MINDEN CIKKRŐL TÁJÉKOZTATÁST KAPSZ!

Hosszan elemezgethetnénk, hogy a rendszerváltás után 33 évvel oda jutottunk, hogy az állampárt vezetője kampánylevelet ír gyermekünk ellenőrzőjébe, s azon is, hogy Orbán Viktor kifelejtette a leveléből, hogy más tollával ékeskedik és az ajándékozási cunamit az Európai Unió állja.

A levelének azonban van egy fontosabb mondata, ami első olvasatra közös nevezőt jelenthet a nemzetért, a jövő generációkért aggódó szülők és az eddig értelmiség- és tudásellenes maoista kormányfő között:

„Úgy gondolom, mindannyian egyetértünk abban, hogy a világban való érvényesülés ma már szinte elképzelhetetlen digitális ismeretek, és az ehhez szükséges eszközök nélkül.”

Miniszterelnök Úr!

Igaza van, de megbecsült, megfizetett és szakmai munkájukban támogatott tanárok, magas színvonalú oktatást, nevelést biztosító tantervek, tankönyvek (online vagy offline) és az esélyegyenlőséget biztosító, a szegregációt csökkentő inklúzív oktatási programok nélkül szintén elképzelhetetlen!

Ezt kellene végre megértenie 13 év kormányzás után!

Üdvözlettel:
egy szülő

prompthunt: viktor orban working with excel on a laptop in a cubicle, oil  painting

2 hozzászólás “A brüsszeliták már a suliban osztogatnak és Orbán tapsol nekik” bejegyzéshez

  1. A miniszterelnökből hiányzik az a képesség, hogy bármilyen rendszer jobbítását próbálja megvalósítani, ami nem egyezik saját hatalmának megtartásában.

  2. Hónapok óta reklámozzák az eladhatatlan laptopokat , hátha kell valakinek . Nincs itt valami összefüggés a két dolog között ? … Mivel az EU pénzéből vásárolták az eszközöket , nyilván jó ideje porosodtak valahol , hiszen az EU-s pénzek régóta nem jöttek . Akkor miért most kerültek kiosztásra ? Lehet , hogy nem tudták – fű alatt – eladni / saját zsebre ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük