Forgalmi változás Pesterzsébeten a 2B és az 52-es villamosok vonalán!

Több helyen is felújítják a vágányokat Pesterzsébeten, ezért változik a 2B és az 52-es villamosok közlekedése augusztus 12-e, szombattól augusztus 31-e, csütörtökig.

HA ÉRDEKELNEK PESTERZSÉBET HÍREI, AKKOR KATTINTS, S MINDEN CIKKRŐL TÁJÉKOZTATÁST KAPSZ!

/Forrás: bkk.hu/

Augusztus 12-től 31-ig, vágányfelújítás miatt:

• a 2B villamos módosított útvonalon, a Jászai Mari tér és a Határ út között közlekedik, mindkét irányban betérve a Török Flóris utca – Nagysándor József utca – Jókai Mór utca útvonalra. A BKK kéri az utasoktól, hogy ellenőrizzék, hogy a megfelelő irányba közlekedő villamosra szállnak-e fel;

• az 52-es villamos nem közlekedik;

• a villamosok által nem érintett szakaszon a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között az 52-es pótlóbusszal lehet utazni, amelyre Pesterzsébet, Pacsirtatelep felé a villamosmegállókban lehet felszállni, a Nagysándor József utca felé a pacsirtatelepi végállomás mellett kijelölt megállóhelyen, a Török Flóris utcában a kijelölt ideiglenes megállóhelyen, valamint a további érintett villamosmegállókban lehet felszállni;

• a 2B villamos és az 52-es pótlóbuszok között mindkét irányba a Nagysándor József utca villamosmegállóhelyen lehet átszállni;

• Pesterzsébet központja a 35-ös és a 36-os autóbuszokkal is elérhető.

A vágányzár egy rövidebb szakaszában augusztus 23-tól 31-ig változik a 35-ös autóbuszok és az 52-es pótlóbuszok Nagysándor József utca irányú útvonala:

• a 35-ös autóbusz Szentlőrinci úti lakótelep irányú Wesselényi utca megállóhelyét áthelyezik a Virág Benedek utcába;

• az 52-es pótlóbusz Frangepán utca és a Székelyhíd utca megállóhelyek között a Virág Benedek utcában közlekedik, a buszokra a 35-ös autóbusz Wesselényi utca megállóhelyén lehet felszállni.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

HA ÉRDEKELNEK PESTERZSÉBET HÍREI, AKKOR KATTINTS, S MINDEN CIKKRŐL TÁJÉKOZTATÁST KAPSZ!

Egy hozzászólás “Forgalmi változás Pesterzsébeten a 2B és az 52-es villamosok vonalán!” bejegyzéshez

  1. Tudom , unalmas a hozzászolásom: Kérdés miért csak egyes helyeken ujitják fel? az egész erzsébeti villamoshálózat alépitménye ocsmány állapotban van már autóval is zürös rajta közlekedni mert a kitöredezett acél sinszéle ki állnak félő hogy defektet okoznak, Erzsébeten szinte mindenhol lassujellel járnak a vil,amosok mitől lenne jó a közlekedés (15 km/ó vagy 30 km/ó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük