Bese esete a kibelezett Volvoval

Egy hónapja (október 17-én) jelentettem be a soroksári rendvédelmi osztálynak és Soroksár jegyzőjének egy Duna-partot csúfító roncsot és az azt körülvevő rengeteg szemetet.

Egy hónap kevés volt Bese Ferenc soroksári csapatának rendeznie a problémát.

De mi is történt az elmúlt hónapban:

150 órával később: a soroksári fideszes városvezetés sem szeretne senkit és semmit az árok szélén hagyni: miután a lakhatási válság küzdőket kizavarta a kerületből, az illegális szemetet is a kocsi mellől a nádasba lapátolták át, hátha ott kevésbé feltűnő. Így a roncs maradt a helyén, viszont a szemetet összeszedték és beszórták a nádasba. Az elmúlt időszakban helyszíni szemlét tartott a rendőrség és a MOHOSZ is, mindenki lefényképezte a roncsot, a nádasba lapátolt szeméttel együtt.

Majd kerek egy hónap alatt sikerült Soroksár Önkormányzatának egy A4-es lapot is kitenni a roncsautóra. A hivatalos bejelentésre 30 napon belül sem válaszolt a hivatal, de november 17-én, a jogszabályban meghatározott ügyintézési határidő után végre kihelyezett végre egy A4-es lapot a szélvédőre.

Minden tiszteletem mellett: ha a szegények elleni gyűlöletkampány helyett az illegális hulladék elleni küzdelemre fordítanák az energiát, akkor élhetőbbé és tisztábbá válhatna a Duna-part!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük