Szeretnénk-e falfestést a Kosuti sarkán?

A múlt hónapban jártuk végig képviselőtársaimmal a Határ erzsébeti szakaszát, hogy a tavasszal dönthessünk arról miként lehet egységesebb arculattal, szerethetőbbé, élhetőbbé tenni az adott városrészt.

 

Ma azonban, hazafelé sétálva kicsit elgondolkodtatott a látvány: szabályozni kívánjuk a főutakra, utakra kihelyezett hirdetőtábláinkat miközben a városközpontban bárki bármi festhet a falainkra. Nagy támogatója vagyok a falfestéseknek, graffitiknek. Nagyon örültem, amikor a Mediterrán lakópark bejáratát a tulajdonosok beleegyezésével  átfestették, de a Duna-parton a Kati Varrodájának is azóta vagyok lelkes vendége, mióta élőbbé varázsolta a Gubacsi lakótelep szélét.

A Kosuti sarkán azonban kicsit erősnek érzem a Zálogház reklámját.  Meggyőződésem, hogy Pesterzsébet városközpontjának a mostaninál egységesebb arculatot kell kapnia. A Kosutinak pedig az Erzsébet tértől a Helsinki útig kell sétáló utcává nőnie kávézókkal, szolgáltató intézményekkel. Ezért is tartom nagyon rossz iránynak a Zálogház falfestését.

Önök mit gondolnak róla? Kérem szavazzanak! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük