Még nem a stadion épül a Duna-parton

Többen kérdezték: mi épül a Zodony utcai sporttelepen?

A legfontosabb: Ez még nem a stadion!

stadion 2.pngKezdem tehát a jó hírrel: még nem áll a rendelkezésre forrás a tervezett stadion megépítésére, így egyelőre nem épül meg a Duna-parton. Egyelőre tehát nem kell a vegyesboltba szaladnunk láncért.

A rendelkezésre álló forrás egy nagy és egy kis műfüves pálya kialakításra elég, illetve a meglévő füves pályák felújítására. A most készülő nagy füves pálya mellett labdafogó hálót és egy plusz kerítést is építenek. Ma levelet írtam Szabados Ákos polgármesternek a szükséges zajvédelmi intézkedések megtételéért, illetve kértem, hogy a javaslatom alapján a sporttelepen kivágott fák miatt ültetendő fák közül néhányat a Közműhelytelep utca 22-26. közötti szakaszon is ültessenek.

Még februárban fogtak össze a Duna-partért tevékenykedő képviselők, támogatták a javaslataimat és nem engedték, hogy a tervezett Mediterrán-stadion miatt újratelepítés nélkül kiirtsák az összes fát a Zodony utcai sporttelep és a mellette lévő lakópark környékén.

A rossz hír, hogy a beruházó az eredeti tervek szerint kezdi meg a terület fejlesztését, így nem tért el az eredeti elképezésétől s ragaszkodik a stadionépítéshez. Futópálya nem kerül kialakításra és tömegsportra ezentúl sem lesz megnyitva a terület. Az ESMTK elnöke elsősorban a proficsapat edzéseire és az egyesület utánpótláscsapatainak meccseinek lebonyolítására fogja használni a pályákat.

stadion.jpg

Egy hozzászólás “Még nem a stadion épül a Duna-parton” bejegyzéshez

  1. Remélem nem lesz vele baj. Mennyi néző lesz? 100? Bár a mai magyar focistáknak elég lenne az is ha a jelenlegi helyre letennének 2 téglát hogy jelezze valami a kaput

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük