Új idők váltják a régit!

Pesterzsébet a változásra, az ország viszont valami egészen másra szavazott.

Gratulálok Dr. Hiller Istvánnak, a kerület frissen megválasztott országgyűlési képviselőjének!

S gratulálok a Lehet Más a Politika tagjainak, köztük Ferenczi Istvánnak pesterzsébeti jelöltjüknek a sikeres szerepléshez! Kívánom nekik, hogy rendezni tudják soraikat, tisztázzák viszonyukat a regnáló hatalomhoz, a naperőmű és egyéb tenderekhez és a harmadik Orbán-kormány hiteles és cselekvőképes ellenzéki pártjává váljanak.

Az ország többsége azonban a változatlanságot, Paks 2-t, a rezsicsökkentés hamis álomképét választotta.

A mai eredmény világosan mutatja, a baloldalnak meg kell újulnia!

Ma két üzenet van a jövőre nézve: a baloldal és a demokratikus ellenzék megújulása elöl nincs hova hátrálni. A feladat egyértelmű: alulról kell lebontani az Orbán rezsimet. Az Orbán-kormány ma végérvényesen rendszer lett. Rendszer, amelyben sem logika, sem ész, sem tisztesség nincs. A rendszer nem reformálható, a rendszer nem törvényjavaslatokkal dönthető meg, hanem társadalmi építkezéssel.

Holnaptól a PM folytatja a harcát, melyben még kérlelhetetlenebbül fog szembe szállni az Orbán-rendszer kártékony politikájával. Tudjuk az utunkat, hiszen az orbáni rendszer tettekben is legkeményebb ellenfelei voltunk. Újra kell teremtenünk a magyarországi zöld baloldali politika alapjait, és mielőbb el kell hoznunk annak idejét, hogy Orbán menjen.

főnix madár.jpgA csalódáson túl mérhetetlen büszkeség is van a szívemben: a Párbeszéd Magyarországért közösségéhez az utolsók egyikeként csatlakozóként bizonyossá vált számomra, hogy jól döntöttem. 

Tiszta lelkiismerettel keltem ma fel, elmondhatom ugyanis, mindent megtettem a kormányváltásért. Aktivista barátaimmal minden áldozatot meghoztunk azért, hogy felszámoljuk a NER-t. Időt és energiát nem spórolva próbáltuk eljuttatni üzenetünket és együttműködtünk mindenkivel, aki az Orbán-kormány leváltásáért tenni akart. A választók azonban másként döntöttek, s a döntés tudomásul vesszük.

Pesterzsébeten viszont a változásra szavaztak. A kerület polgárai tegnap üzentek a városvezetésnek is: Új idők jönnek, a parlagfű-koalíciónak mennie kell!

paksi átadás bohóccal 4.png

Vállaljuk a kihívást: főnix madárként folytatjuk, Pesterzsébetet a szabadság szigetévé és egy élhető városrésszé alakítjuk!

 

 

Egy hozzászólás “Új idők váltják a régit!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük