A családok ünnepe: A Forgács Intézet vezetőjét Pesterzsébet díszpolgárává választották

2013-11-14_19_23_223_1384504513.jpg_980x735

2013. november 14-én tartotta díszülését Pesterzsébet Önkormányzata, mely idén a családok ünnepévé vált.

Számos más kitüntetés és megtisztelő cím kiosztása mellett ugyanis Dr. Forgács Vincének a Forgács Intézet főigazgatójának díszpolgári címet adományozott a képviselő-testület, míg az évtizedek óta a kerületben működő Forgács Intézet közösségének díszokleveleket nyújtott át a város vezetése.

Az Intézet munkacsoportja 1990-ben, Magyarországon a legelsők között kezdte meg működését a dél-pesti Jahn Ferenc Kórházban. 2001-ben költözött az Intézet a mai helyére, a Pesterzsébet zöldövezetében álló barátságos villaépületbe. A bensőséges környezet, a családias hangulat, a modern műszerezettség és a legkorszerűbb biotechnológiai anyagok és módszerek alkalmazása az előfeltétele és egyben garanciája is az eredményes tevékenységnek. Az intézetben a teljeskörű asszisztált reprodukciós tevékenység mellett komplex szülészeti és nőgyógyászati járóbeteg szakellátás is folyik.

Joggal lehet büszke minden pesterzsébeti teljesítményükre, s arra hogy évtizedek óta öregbítik kerületünk nevét, számos boldog család, anyák, apák, és nagyszülők emlékeznek vissza Pesterzsébet kertvárosi, hangulatos utcáira, mint a csoda otthonára. Erre a pácienseket partnernek tekintő, azokat mindenben segítő családias példamutató közösségére méltán lehet büszke a kerület.

A kerületben élő és azon túlról érkező családok, boldog szülők és nagyszülők nevében kívánok további sikeres munkát az Intézet munkatársainak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük