Ki mint vet úgy arat?

Ön szeretné-e hogy képviselője beszámoljon a körzetében végzett munkájáról, a megvalósuló kezdeményezésekről, programokról?

Az LMP egyik alapértéke a részvétel intézménye. Fontosnak tartjuk, hogy az állampolgárok ne csak közvetve, hanem közvetlenül is részt vehessenek a helyi döntéshozatalban. Ezt nagymértékben tudná elősegíteni az önkormányzat, és az önkormányzati képviselő, ha az állampolgár látná, hogy a körzetében milyen kezdeményezések, és programok indultak el, és valósultak meg az önkormányzati képviselője által.

community_011.jpgTavaly ősszel a ciklusfelezőkor készítettem egy több blogbejegyzésből álló beszámolót az előző két testületi munkájáról. A kezdeményezésemnek köszönhetően évvégén megnőtt az önálló indítványok száma és számos előterjesztés esetén érdemi vita zajlott.

Felmerült tehát hogy nemcsak közvetve az állampolgárok, hanem a kerületért tevékenykedő képviselők is jól járnak, ha szabályozott körülmények között időszakonként beszámolhatnak munkájukról.

ok_lopnak_1352808411.jpgAkár csak az egyéni mandátumot nyert képviselők, a kompenzációs listán bejutott képviselők is programmal, megvalósítandó célokkal indultak el a választásokon. Ahogyan az egyéni képviselők, úgy a listán bejutott képviselőknek is fontos lenne beszámolniuk az önkormányzatban, illetve a kerületért végzett munkájukról, és kezdeményezéseikről. 

Ön szeretné-e hogy képviselője beszámoljon a körzetében végzett munkájáról, a megvalósuló kezdeményezésekről, programokról? 

Kövessen a facebookon!




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük