Vélemények a szociális-ágazat átalakításáról 2

 Újabb vélemény érkezett a napirenddel kapcsolatban, közzéteszem ezt is, amint a hivatal anyagait és véleményét is megkapom szintén ezt teszem. Várom a többségi és kisebbségi frakciók illetve Harsányi László képviselőtársam véleményét is az ügyben. Remélem azzal, hogy a beérkező véleményeket közzéteszem és ütköztetem, hozzásegítem képviselőtársaimat a bölcs döntéshez.

 
Tisztelt Képviselő-Testület!
 A mai napon tudomásunkra jutott, hogy a Nagy Győry István utcai Szociális Szolgáltató Központot meg akarják szüntetni és az ottani ellátottakat a meglévő klubokba kívánják elhelyezni.
Mi a Marót utcai Idősek Klubjának tagjai vagyunk. A mi klubunk már így is teljesen telített. A létszámemelés több problémát vetne fel: pl. higiéniai szempontból (mosdó, WC használat, a légtér szűkös volt), egészségügyileg, pszichésen, stb.)
A helyiségek kis mérete miatt a férőhelyek nem bővíthetőek. Az esetleges létszámnövekedés miatt az étkeztetés még többszöri turnusváltással sem megoldható. Az egészségi állapotunk miatt a pihenésre igen kevés lehetőség maradna. A területi szociális gondozók irodai elhelyezése sem lenne megoldott.
Kérjük, gondolkozzanak el, mielőtt meghozzák döntésüket: mi az életünk nagy részét az ország érdekében dolgoztuk le és most szükségünk van segítségre, a megérdemelt nyugodt pihenésre. Ezek a tervezett intézkedések ettől megfoszthatnak minket, ezért tiltakozunk ellene! Kérjük, hogy ne zárják be a Nagy Győry utcai Központot!!!
 
Budapest, 2011. november 24.
 
A Marót utcai Idősek Klubjának tagjai
 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük