Átlátható városgazdálkodás Pesterzsébeten

2010. december 9-én A Korrupciómentes Világnapon napirend előtt felszólaltam.

lmperzsebet.blog.hu/2011/01/04/napirend_elotti_2010_december_9

Az októberi önkormányzati választások során olyan Önkormányzatot ígértünk ahol  a gazdálkodás átlátható, egyszerű és könnyen betartható szabályok mentén, minden erzsébeti számára ellenőrizhető módon, nyíltan és hatékonyan folyik. Az alábbi levél szerint van fogadókészség a kerületben tevékenykedő pártok és a városvezetés részéről is ennek átgondolására. A folyamatról a továbbiakban is beszámolunk.

Tisztelt Képviselő Úr! Kedves Péter!

A 2010. december 9-i testületi ülésen Ön javaslatot fogalmazott meg,  mely a korrupció elleni  fellépés, és a nyilvánosság biztosítása érdekében vizsgálatot  indítványozott önkormányzatunk  gazdálkodása vonatkozásában.
Polgármester Úr ezt támogatva, javasolta hogy a frakcióvezetőkkel  történő egyeztetést követően  a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tűzze e témát napirendjére.

A testület erről határozatban nem rendelkezett, azonban magam is azt  gondolom, hogy minden ilyen  felvetést szükséges az illetékes testületeknek megtárgyalni.
Ennek érdekében kérem, hogy az egyeztetéseket mielőbb bonyolítsuk le,  mely alapján a hivatal az  előterjesztést elkészítheti.

 A testületi ülés jegyzőkönyvének idevonatkozó részét mellékelem.
 A PEB következő ülésének várható időpontja 2010. január 20.

 Együttműködését köszönve, üdvözlettel:

 Kovács Eszter PEB elnök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük