Közösen a Pesterzsébeti és a Gubacsi lakótelepért!

VÁLTOZÁST PESTERZSÉBETEN!   ZÖLD FORDULATOT A DUNA-PARTON!

Kilenc éve vállaltam, hogy tiszta kézzel, fejjel és nem utolsó sorban tiszta szívvel állok ki a kerületben élők ügyeiért.  Öt éve az Önök bizalmából a körzet képviselőjének választottak, azóta közösen megállítottuk a stadionépítést, helyette futópályák és fittparkok épültek, jövőre pedig megépítjük a Duna-parti sétányt, megnyitjuk az itt lakók számára a teljes Duna- partot. Az elmúlt években játszótereket, kutyafuttatókat fogadtunk örökbe, kertet építettünk, beindítottuk a „Vonattal a belvárosba!” mozgalmat, hogy félórán belül a belvárosba utazhassunk.

71707836_2705327386167271_4617959556897570816_o.jpgDe változásra, megújulásra van szükség a városházán! Ha bizalmat kapunk, akkor a körzetemet érintően:

  • Folytatjuk a zöldfelületek fejlesztését a Helsinki út és a Baross utca közötti szakaszon is, csökkentjük a városközpont parkolási gondjait.
  • Részönkormányzatot alakítunk a Gubacsi lakótelepen és a Mediterrán lakóparkban, hogy  rendezhessük az utak, a közművek helyzetét.
  • Elérjük, hogy akadálymentesítsék és biztonságossá tegyék a vasútállomás melletti aluljárót, kiharcoljuk a zajvédelmet.
  • Elkészítjük a Gubacsi lakótelep komplex forgalomszabályozási és közlekedés fejlesztési tervét.
  • Fejlesztjük a kerékpárutakat és Kresz parkot létesítünk a gyerekeknek
  • Új menzapályázatot írunk ki, hogy egészséges és finom ételhez jussanak gyermekeink.
  • Végre megépítjük a pavilonsort a Baross-Topánka sarkán és folytatjuk közösségi tereink átalakítását, mert mi betartjuk, amit ígérünk
  • Növeljük a közterületfelügyelők és a térfigyelő kamerák számát és Szemléletformáló és Újrahasznosító Központ (hulladékudvar) építését kezdeményezzük Soroksár és Pesterzsébet határán, hogy felszámoljuk az illegális hulladéklerakókat és tisztábbá váljanak utcáink, zöldfelületeink

Az önkormányzati választás kampányának finisébe érkeztünk, megjelent a választási programomat és az elmúlt évek fontosabb eredményeit bemutató újságom, a napokban a postaládákból is kivehető lesz. Az elmúlt évek képviselői beszámolói pedig itt letölthetőek:

 

Az újság cikkei itt elérhetőek:

OKTÓBER 13-ÁN SZAVAZZON ÖN IS AZ ESÉLYES ELLENZÉKI JELÖLTRE! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük