Egy hétre lezárják a Csepeli átjáró melletti szervizutat!

Forgalmi változás holnaptól, amely a Gubacsi lakótelepen a Mediterrán lakóparkban élőket érinti!

A Budapest Közút tájékoztatása szerint a Fővárosi Vízművek Zrt. a XX. Kerület Csepeli átjáró 6-12 szám előtti útpályán két darab csapózárat cserél. Emiatt lezárják a Csepeli átjáró melletti szervizutat.

A munka 2019. május 7-től május 13-ig tart. Ha a munkát határidő előtt befejezik akkor arról ígéret szerint azonnal értesítik a lakosságot.

59276185_1285601104937781_7895468333338722304_n_1.jpgA forgalmi rend változása miatt a 119-es busz is módosított útvonalon jár május 7-én, kedden az első járatindulástól várhatóan május 13-án, hétfőn üzemzárásig.  A 119-es busz terelve, a Csepeli átjáró helyett, mindkét irányban, a Helsinki úton át, a Meddőhányó utca érintésével közlekedik. Az autóbuszok egyik irányban sem érintik a Csepeli átjáró megállót, a Vízisport utca megálló helyett pedig a Teremszeg utcában állnak meg.

Érdemes indulás előtt megnézni a BKK Futáron a pontos indulást-érkezést, mert az eddigi tapasztalatok szerint csúcsidőben 30-40 perccé is nőhet a kijutás a területről.

Egyetlen útvonalon juthatnak ki Pest felé a Gubacsi lakótelepről és a Mediterrán lakóparkból az autóval közlekedők, a helyzetet rontja, hogy számos üzem, Dél-Pest legnagyobb kertészete és a Dél-pesti szennyvíztisztító is innen megközelíthető. A feltorlódott autósor csak a 5-7. zöldlámpára jut át, annyira rövid a Soroksári útra kimenő Meddőhányó utcai felüljáró zöldlámpa idősávja.

Ráadásul az eddigiektől eltérően sikerült a Gubacsi híd lejárójához is egy olyan táblát kihelyezni, ami úgy értelmezhető, mintha a Csepelről Dél felé érkező forgalmat a Budapest Közút a lakótelepen keresztül szeretné elvezetni.

Ezért egyrészt ismét kérni fogom, hogy az itt lakók és a 119-es busz menetidejének biztosítása érdekében állítsák hosszabbra a zöldsávot illetve, hogy a kihelyezett táblát korrigálják!

Akinek bármilyen egyéb javaslata van, az jelezheti felém is, hogy továbbíthassam a fenti kéréshez csatolva.

Amúgy pedig alábbi elérhetőségeken lehet visszajelezni, panaszt tenni, kérdést, kérést megfogalmazni az ügyben:

 

Egy hozzászólás “Egy hétre lezárják a Csepeli átjáró melletti szervizutat!” bejegyzéshez

  1. Reggel jópáran nekiálltak átügyeskedni a híd alatt, a túloldalon óvatosan, nehogy odavágják az autót a magas peremről az útra huppanva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük