Vidd haza a szemeted!

Új módszerekkel próbálkozik egy újpesti ingatlanértékesítő: szeméttel reklámozza az értékesítésre szánt ingatlanját. 

Az újpesti Tábor utca 49. értékesítője telepakolt a pesterzsébeti Duna-part közelében egy mezőt több m3 szeméttel, majd rápakolt a tetejére egy reklámtáblát.54385122_2361264920573521_2474775652197203968_n.jpg

Egyáltalán nem kedves, ismeretlen polgártársunk!

Remélem sikerült jó áron értékesíteni az ingatlant, ennek örömére szeretném megkérni, hogy jöjjön vissza, takarítsa el azonnal a szemetet, vigye haza Újpestre és rakjon rendet!

Hogy segítsem a munkájában a rendvédelmi osztály felé a szükséges bejelentéseket megtettem.

Az adott területen időszakosan megjelenő illegális hulladékról sajnos már többször írtam. A kiirtott erdők helyén ugyanis mindig szemétkupacok nőnek.

Tavasz, napsütés, zöldülő rét, sitt és szemét.  2013 nyarán tarolták le a véderdő maradékát, majd többszöri nekifutásra ezt legalizálta is később sajnos a testület többsége, az adott kérdésben többször is egyedül maradtam, senki másnak nem volt fontos az adott erdősáv védelme.

Módosult a rendezési terv, papíron is megszünt a véderdő, a fejlesztések azonban nem kezdődtek meg. Sittel, szeméttel teli csupasz területek, sötétedés után acsargó harci kutyák, piromán gyújtogatók, lőtér helyett idejáró “mesterlövészek”, s ha melegszik az idő, pedig jön megállíthatatlanul a bűz a szennyvíztisztító felől.

Négy éve írtam: bár a pénznek nincs szaga, kerületi lakosként felháborít, hogy a Duna-parton élők kénytelenek a szennyvíztisztító bűzét szagolni, csak azért, hogy a parlagfű koalíció által támogatott vállalkozók szabadon építkezhessenek a kerületben, a környezetvédelem és légszennyezés pedig ilyen esetekben nem akadály.

Tanulság még most is az: a kiirtott erdők helyén mindig szemétkupacok nőnek, s meggondolatlan, csupán a befektetőt érdekeit szem előtt tartó döntéseknek köszönhetően még Újpestről is idehordják a szemetet.

3 hozzászólás “Vidd haza a szemeted!” bejegyzéshez

  1. Ehhez valami jósnak kell lenni, hogy tudja valaki, hogy az eladó vagy a vevő hordta oda a szemetet? Meséld el Peti, hogy csinálod?

  2. @Mach Péter:
    Tökéletes meglátás. Esetleg akkor azt is megosztod – már elnézést a tegezésért – velünk, hogy miért automatikusan az egyik felet állítod be szemetelőnek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük