Pesterzsébet kiköpte Orbán gumicsontját

Pesterzsébet közterein is megjelentek Orbán Viktor gyűlölet-plakátjai. A kormányfő legújabb gumicsontját azonban hamar kiköpték a lokálpatrióta erzsébetiek. Reggelre átfestették a finkelstein- és habonyizmus legújabb szörnyszülöttjeit, így ismét szeretettel várjuk a kerületbe érkezőket. 

picsart_1433797923656.jpgKörnyezetvédőként és Pesterzsébet önkormányzati képviselőjeként szombaton felszólítottam a kormányt, hogy haladéktalanul távolítsa el köztereinkről a külföldieket gyalázó, gyűlöletkeltő plakátjait még a hétvége folyamán.

Meggyőződésem ugyanis, hogy olyan gumicsontot hajítottak közénk, amely hosszú távon befolyásolja a jövőnket. Eldől ugyanis, képesek vagyunk-e a kormány sikertelensége miatti általános frusztráción túllépni és a gyűlöletkeltés, az irigység helyett egy élhető Magyarországot építeni. Ha nem leszünk képesek megállítani a hamis ellenségképen alapuló orbáni politikát, akkor jó ideig nem lesz értelme a közügyeink intézéséről beszélni.

A hétvégén azt írtam: Pesterzsébet nem kért a gyűlölet-kampányból. Pesterzsébet nem Felcsút: az itt élők nem építenek a házuk mellé stadiont, nyilvánosak a képviselők vagyonnyilatkozatai, átlátható a gazdálkodás. Az itt élők nem kérnek a gyűlölet-kampányból, mi inkább közösen gondozzuk parkjainkat, játszótereinket, felújítjuk a Duna-partunk, közösségi kerteket hozunk létre, nyáron is biztosítjuk a rászoruló gyermekek ebédjét, átlátható szociális bérlakás pályázatokat írunk ki, ahol nem a polgármester nyer.

Köszönöm azoknak, akik igazolták amit leírtam! Bár Orbán Viktor ugyan nem gondoskodott a szemetének elszállításáról, megtették azonban mások helyette. Reggelre Pesterzsébeten átfestették a finkelstein- és habonyizmus legújabb szörnyszülöttjeit, így ismét szeretettel várjuk a kerületbe érkezőket.

A kormányt támogató lelkes aktivisták nyilván kordonokkal próbálják majd védeni a plakátokat, ha a teljes rendőri mozgósítás csődött mondott, de Pesterzsébeten elkéstek.

20150608_155722_1.jpg

Úgyhogy vissza is térhetnénk az eredeti kérdésekre?

  • Mi van a Quaestor-pénzekkel?
  • Kik vannak Tarsoly listáján?
  • Mi lesz a “forintosított” devizahitelesekkel?
  • Mennyit buktunk a rezsiharcon, s ez emennyibe fáj az adófizetőknek?
  • Mi lesz a felsőoktatással?
  • Hol vannak az új munkahelyek?
  • Mi van az ügynökaktákkal?
  • Hova tűnt 456.000 rokkantnyugdíjas?
  • Mi lesz az egészségügyben dolgozók bérével?
  • Mi történik a kórházainkkal, miért mennek el az orvosaink?
  • Miért loptátok el a földjeinket?
  • Hova tűnik el az ország pénze?picsart_1433797751356.jpg

16 hozzászólás “Pesterzsébet kiköpte Orbán gumicsontját” bejegyzéshez

  1. Plakát: tv2-n valami szőke lelkű picsa vidáman meséli, hogy a megrongált plakátokat természetesen pótolni fogják…
    Innen is üzenem az összes, ezért felelős náci, tolvaj, rabló gazembernek, hogy nem a kurva édesanyjuk pénzét szórják erre a mocsokra, hanem az adófizetőkét.
    De örömmel látom, nem csak nekem tűnt fel, hogy ennek a valódi célja (az elvtársi mutyin túl) a figyelem elterelése a fontosabb dolgokról.

  2. És ez nem gyűlölködés és úszítás, ami és amilyen stílusban itt le van írva??

  3. Nem mondanám hogy fideszes vagyok, hisz egy az anyja mindegyiknek. Értem én hogy a politika arról szól hogy szidni kell az éppek hatalmon lévőket és mindenbe belekötni amibe csak lehet. Azonban ha már létrejött egy párt “Lehet Más a Politika” néven, akkor talán ezt az üzenetet betartva kellene politzálni. Így hiteltelené vált a név és az üzenet…

  4. Koviati,
    sajnos a jelenleg a hatalmat bitorló fideszes söpredékkel szemben hiábavaló minden józan, kultúrált érvelés.Éppen ők azok, akik gyűlöletet keltenek és uszítanak.És még mindig nem veszik észre magukat, pedig az a bizonyos húr bármikor elpattanhat.Ez már állampolgári engedetlenség, amiből minden józanul gondolkodó hatalomnak le kellene vonnia a tanulságokat. Szerinted akkor ki is a hunyó?

  5. 21 es csapdája..

    A palkát letépése szabálysértés közbotrány okozás és tulajdon elleni rongálásnak minősül.
    De itt jön a csavar.
    A gyülölet keltés és megfélemlitést a törvény bünteti.
    A plakátok a közösségekben közmegbontránkozást és félelmet keltenek főleg mert a terrorizmussal kötik össze.
    Akkor ha a plakát letépőket büntetik, fura.. azt aki kitette és megszavazta és kitalálta és ezzel a közemberekben közmegbotránkozást félelmet keltett azokat mért is nem büntetik?

  6. Lefestik-kicserélik- újra pénzt kapnak-lefestik-kicserélik-újra pénzt kapnak- lefestik-kicserélik-újra pénzt kapnak- …..

  7. Nem baj, de legalább van ellenáló mozgalom az ilyen fajta törvénytelen dolog ellen ami amúgy is büntetednő lenne. Mert közmegbotránkoztatást és terror miatt félelmet kelt mindenkiben. És ezt a törvény bünteti.

  8. @pythonozok: Solymáron a vasutnál reggel láttam ahogy le volt tépve csunyán, este már ujra ott viritott a plakát… Szóval pótolgatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük