Valami bűzlik a NAV körül

1_3.png
Valami bűzlik és rohad az adóhivatal körül. A NAV Őrzésvédelmi és Támogató Igazgatóságának környékét patkányok lepték el, szemét szemét hátán, használt kanapék, kibelezett hűtőgép.

Ráadásul a felüljáró is korrodál, egy statikus ismerősöm szerint már csak rozsda tartja össze.

Tegnap körüljártuk a Határ úti kiserdőt Baranyi Krisztina ferencvárosi képviselőtársammal, botrányos állapotok fogadtak. Patkányok ugráltak elő a szeméthalmok közül, a kommunális hulladék keveredik a vállalatok illegális lerakatával. Van aki a szelektíven gyűjtött pillepalackokat helyezi itt el, van aki a megunt ágyát. A helyzet abszurditását jellemzi, hogy a kidobott hűtőt a lomisok már ki is bontották fémpáncéljából, azt elvitték, a bele pedig maradt az erdősávban. 

8 hozzászólás “Valami bűzlik a NAV körül” bejegyzéshez

  1. Ilyen hülyék vagytok? Ezernyi valódi szar bűzlik a NAV körül, de néhány kattintásért hiteltelenítitek magatokat.

    Broáf….

  2. A@Krumpli Bogart: te vagy a hülye. A szerzőnk politikus (vagy annak látszó egyén), gondolom így csúsztat az életben is mint a címben teszi. Ezzel van bajom.

  3. A szeméthalom egyébként elképesztő, sajnos sok ilyen van még szerte az országban.

  4. @Bartush:

    Miben csúsztattam?

    A Határ úti “kiserdő” egy hosszú, de nagyon vékony erdősáv, élnek benne hajléktalan közösségek, az egyik oldalán családi házas övezet, a másikon ipari övezet illetve egy lakótelep található.

    A legrosszabb állapotokkal az adóhivatal mellett találkoztunk, ez a kis háromszög erdősáv csak ezzel az intézménnyel érintkezik.. A többi cég, hivatal, illetve a lakóközösségek panaszt tesznek, intézkednek… Ott kevesebb a szemét, rendezettebb az erdősáv.

    Amúgy az erdősáv érdekessége, hogy sem Pesterzsébethez, sem Kispesthez nem tartozik hanem Ferencváros szélén található.

    Ennek ellenére pesterzsébetiek 2-3 évente kitakarítják “Te szedd!” vagy egyéb akciókon, most is nálunk volt januárban, és lesz márciusban napirenden bizottsági ülésen.

    Pont annyira nem a mi ügyünk, mint a nap mint nap patkányok között elsétáló NAV vezetőké. Mi foglalkozunk vele, ők nem.

    De nyilván csúsztatok.

  5. A cím félre érthető erősen. Lehet magyarázkodni, de kétértelműen fogalmaztál és szerintem szándékosan.
    Lehet tenni egyébként ellene hogy ne legyen ismét szemetes a terület? Hogy a lakosok maguk rendbe teszik időnként igazán dícséretes, de olyan jó lenne már ha merő véletlen el is kapnának az illetékesek valakit aki szemetel.

  6. Remélem a Vegyiművek is terítékre kerül hamarosan. Bár az sem Pesterzsébet, de ott van mellette. A tárolt veszélyes ipari hulladék mennyisége ezer tonnákan mérhető, a hordók már rég szétrepedtek (láttam), folyik belőlük ki a cucc a földre. A környéken irtózatos a vegyszerbűz. És ez már évek óta így megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük