Varga Mihály megfojtja a budapestieket?

Leszámol a kormány a bűnös várossal:megfojtja a budapestieket. Fizetős lesz az M0!

Unortodox közlekedésszervezés: a tervek szerint a Szentendrei úttól az M3-ig, illetve 4-es főúttól az M5-ig terjedő szakasz lenne fizetős. Fizetősek lesznek az autópályák fővárosi bevezető szakaszai is, így az M1-M7, az M3-as, az M5-ös, illetve az M6-os utolsó néhány kilométere. Fizetőssé teszik tehát Budapest elkerülő és tehermentesítő útját, növelve ezzel is a főváros forgalmát. Gigadugók, szmog…

Kocsis Mátéék pisigyűjtő akciója után azt gondoltam, ezen a héten már nehéz lesz meglepetést okozni. Tévedtem, mindig van még hülyébb. Már a kötelező drogteszt esetén is felmerült: vicc az egész, valójában a paksi mutyiról próbálták elterelni a figyelmet. Most is többen azt állítják, hogy ezt nem gondolhatják komolyan. Pedig, de. Komolyan gondolják.

A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az apja parancsolgatásából, és hátába vágja a fejszét. 5 perc múlva megszólal a székely:
– Fiam, ez vicc volt, vagy direkt?
5 perc múlva a fia:
– Direkt, apám.
Újabb 5 perc múlva:
– Az jó, mert viccnek elég durva lett volna.

Fejezze be őszi ámokfutását a kormány!

Félév ügyetlenkedés és időhúzás után kezdjen bele végre a felelős kormányzásba, számoljon el a közpénzekkel, állítsa helyre a közbizalmat.

 

Elég az unortodox kormányzásból!

 

 

Most kéne visszakozni,
Nem várni, nem habozni,
És menni, menni a józan ész után.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük