Együtt Önökkel Önökért!

Tegnap a Pesterzsébet lakótelepen a hétvégén pedig a Mediterrán lakóparkban is a postaládákba kerülnek újabb szórólapjaink.

kitelepulo 64x842 kicsi.pngAz elmúlt négy esztendőben zöld, ellenzéki képviselőként dolgoztam az itt élők érdekében. Számos sikert értem el: környezetvédőként megmentettem a Madarak és Fák Napját a kerületben, biztosítva többletforrást óvodáink, iskoláink parkjainak gondozására. Megállítottam a fakivágásokat és minden kivágott fa helyett kettőt ültettetem a Duna-parton. Kezdeményezésemre akadálymentesített 119-es buszokkal juthatnak el a kisgyermekes szülők és a nyugdíjasok a lakótelepről és a Mediterrán lakóparkból az orvoshoz, ügyeinket intézni vagy bevásárolni. Átláthatóbb lett az Önkormányzat gazdálkodása. Megkezdődött az energiakorszerűsítés közintézményeinkben, idén ősszel pedig a Duna-part rekonstrukciója is.

Együtt Önökkel, szülőkkel és lokálpatrióta polgárokkal közösen pedig: helyreállíttattuk a fűtést a Lila oviban, megállítottuk a stadionépítést és visszavonattuk az utcaátnevezéseket.

Most arra kérem Önöket, hogy folytassuk, amit négy éve elkezdtünk!

Teremtsünk együtt egy olyan kerületet, ahol:

– este is biztonságban hazaérkezünk: csatlakozunk a közösségi rendészeti programhoz és tovább fejlesztjük a a térfigyelő-kamerarendszert.
– segítjük a rászorultakat: helyreállítjuk a szociális ellátó rendszert. Bevezetjük a mosható pelenka-támogatást.
– mindenki sportolhat: megnyitjuk a sportpályákat az itt élők számára és biztonságos futópályát létesítünk a Duna-parton.
– környezettudatosan élhetünk: közösségi kertet hozunk létre, bevezetjük a kerületi komposztáló-programot.
– valóban csökken a rezsi: folytatjuk az iskolák és az óvodák felújítását, hőszigetelését.
– jó lakni: a Duna-parton felújítjuk a csónakházakat, megnyitjuk a teljes partszakaszt. Kutyagumis kukákat telepítünk a lakótelepre és új kutyafuttatót létesítünk a Mediterrán-lakópark mellett. Nyissuk meg a jódos-sós fürdőt is!
– gyermekeink jó minőségű, egészséges ételt ehetnek: átszervezzük a közétkeztetést.
– mindenki eljuthat bárhová: folytatjuk az akadálymentesítést, kezdeményezzük a 23-as busz menetrendjének módosítását, buszainak cseréjét. Kerékpárbarát kerületté alakítjuk Pesterzsébetet.
– csend van és tiszta a levegő: nem árad a bűz a dél-pesti szennyvíztisztítóból és csökken a zajszennyezés a Helsinki úton.

Együtt Önökkel Önökért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük