Hülye válaszok hivatala

Ha Pesterzsébet hivatala csak feleannyi energiát ölne abba, hogy vigye a város ügyeit, mint amennyit az ellenzéki képviselők hivatalos kéréseinek, kérdéseinek kifacsarására és utána a szándékosan félreérthető fél információkat tartalmazó válaszaira fordít akkor meggyőződésem, hogy előrébb tartana a kerület.

 A legújabb gyöngyszem:

 Kérdés:

 –          – Tisztelt jegyzőasszony, tisztelt osztályvezető úr! Előző fakivágással kapcsolatos kérdésemre egy hónapos késéssel megkapott válaszukban jelezték a Zodony utcában kb. 46 balesetveszélyes fa kivágását tervezik. Mivel előző válaszukban rögzítették, hogy a fapótlási kötelezettség nem terjed ki az élet- és balesetveszélyes fákra, ezért kérdezem: mikor tervezik pontosan a fák kivágását? Pontosan mennyit vágnak ki és hányat pótolnak belőlük és pótlást milyen facsemetékkel tervezik? Mediterrán lakóparkban élő képviselőként ugyanis gyakran keresnek meg a nyárfa-allergia ügyben panasszal, bár információim szerint a nyárfa termése kevesebb esetben okoz allergén reakciót, mint ahogy a köznyelvben elterjedt, ennek ellenére azt fokozhatja.

Lászik Attila osztályvezető válasza:

          –  A Zodony utcában tudomásunk szerint az elmúlt időszakban fák kivágása nem volt sem közterületen, sem egyéb ingatlanokon. Ezt az információt Szociális Foglalkoztatónk vezetői is megerősítették.

 A Monty Python alkotói pedig elismerően csettintenek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük