Köves út és környékének szabályozási terve

A jövő héten fogadja el a testület Pesterzsébet Köves út menti területének Kerületi Szabályozási Tervét.  Jelen területfejlesztéshez, valamint a Köves utca – Szentlőrinci út fejlesztéséhez a csomópontrendszer átépítése szükséges, melyhez a szabályozási terv biztosítja a megfelelő KL-KT közlekedési övezeti területet.

Az előterjesztő szerint a törvényben előírt szakhatósági egyeztetéseket lefolytatták, a tervezők a közölt észrevételeket figyelembe vették, az elkészült terv és rendelet tervezetet a helyben szokásos módon ismertették, szakmai kifogás nem merült fel, a jóváhagyásnak akadálya nincs.

Az előterjesztés egyetlen hiányossága számomra, hogy magát az anyagot és rendelettervezet nem csatolták az előterjesztéshez. Remélem ez hétfőre megoldódik és akkor az alábbi linken letölthető lesz:

4. napirendi pont anyagai

Aki nem ért egyet az előterjesztővel, vagy kérdései, véleménye van a tervezettel kapcsolatban kérem keressen meg, hogy közvetíthessem azt. Ha véleménye környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesz azt külön megköszönöm.

Mach Péter

Pesterzsébet környezetvédelmi tanácsnoka

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük