Keresünk bátor és büszke állampolgárokat!

 

Tisztelt Választópolgárok!
KERESEK
olyan bátor és büszke állampolgárokat, akik vállalják véleményüket,
és fontosnak érzik, hogy ezt a választáson való részvétellel kifejezzék.
Feltételek:
– Hit a demokráciában, a szabadságban, a jogbiztonságban
– A természet szeretete és fenntartható gazdasági szemlélet
– Szolidaritás, Önállóság, Segítőkészség, Önzetlenség
– Korrupciómentes gondolkodásmód
Ha úgy érzi, hogy fentiek igazak Önre, kérem, menjen el december 12-én az Önhöz tartozó szavazókörbe, és szavazzon rám!
Ne jelentkezzenek:
Azok, akik szerint minden baj megoldható nemzetiségi alapon, valamint Magyarország régi-új határain belül szeretnének tudni 5,4 millió román, 4,6 millió szlovák, és 4 millió horvát új honfitársat, akik eddig a saját hazájukban élhettek, kérem, ne rám szavazzanak.
Valamint azok figyelmét is felhívnám egy másik párt jelöltjére, akik szerint Orbán Viktor nagyon rendes, biztos nem akar rosszat azzal, hogy
• mindenhová az embereit ülteti, aki nem tetszik neki, azt indoklás valamint végkielégítés nélkül rúgja ki, de eközben nem beszél arról, hogy a most visszavett embereinek egy része 100 milliós nagyságrendű végkielégítéssel távozott annak idején posztjáról
• a gazdagokat támogató személyi adó rendszert vezet be, amely egyben „véletlenül” évi 6 millió forinttal növeli a saját fizetését, és kb. átlag 3 millióval a többi komájáét
• korlátozni akarja az alkotmánybíróságot és a népszavazást, mert ő a nép nevében kormányoz (nem ismerős valahonnan a hivatkozás?)
• miközben pénzt koldul az iszapkárosultak megsegítésére, mondvacsinált okból 5 milliárd forintot kíván költeni légi fényképezésre, amelyet ráadásul már elvégeztek 2005-ben 129 millió forintért.
Valamint kérem azokat az állampolgárokat, akik nem foglalnak állást semelyik párt jelöltje mellett sem, mert szerintük minden politikus egyforma, és úgy se lesz jobb nekik, nyugodtan maradjanak otthon. Biztos lehetnek benne, a FIDESZ támogatói helyettük is elmennek szavazni.
Azok, akik tavasszal más pártra szavaztak, de már megváltozott a véleményük, jöjjenek el, és szavazzanak velünk! Mindenkivel megeshet, hogy visszaélnek bizalmával és tévedni emberi dolog…
Javadalom: Esély egy olyan jövőbeli Magyarországra, ahol jó élni.
Amennyiben további részletek iránt kíván érdeklődni, kérem forduljon hozzám bizalommal, hogy bemutathassam Önnek az LMP Magyarország megújítását célzó programját és az ebből levezethető erzsébeti cselekvési tervet.
 
Tisztelettel:
Nagy Tibor
önkormányzati képviselőjelölt
Lehet Más a Politika

 

3 hozzászólás “Keresünk bátor és büszke állampolgárokat!” bejegyzéshez

 1. 5,4 millió román, 4,6 millió szlovák, és 4 millió horvát ??????????????
  Ezt így, meg honnan veszitek, nem volt elég a 23 millió románozás?
  Akik eddig a saját hazájukban élhettek!
  Erzsébetre lesznek most toloncolva?
  Azért a Jósika utcában élve remélem van valami valódi elképzelése a 12-es körzetről is…

 2. Kedves Nagy András!

  Egyrészt az LMP önkormányzati képviselőjeként én is remélem, hogy jelölttársamnak vannak elképzelései a 12-es körzetről, sőt mivel lassan fél éve dolgozunk közösen azért hogy ezeket az elképzeléseket és terveket megvalósíthassuk meggyőződéssel állítom is.
  Másrészt az MSZP nem éppen dicsőséges hazugságra és az emberi irigységre építő kampányát összemosni azzal hogy Tibor nem tud azonosulni azzal a ma sajnos divatos eszmével hogy a nemzeti sorskérdéseinket némi erőszakos határrevízióval megoldhatjuk nem túl elegáns. A Lehet Más a Politika ebben a kérdésben határozott álláspontot képvisel: támogatta az új kormány első lépését, amely biztosítja az állampolgárságot a magyar nemzet minden tagjának függetlenül attól hogy mely országban él. Támogattuk a Trianon Emléknapot, mert történelmünk szerves része, de hazárulónak tartom azokat a gondolatokat amelyek Magyarországot nem Európa részének tekintik (ahová 100 év múltán visszatértünk), hanem a környező országok területeinek annektálásában látják hazánk felemelkedését.
  Tisztelettel:
  Mach Péter

 3. Kedves Mach Péter!
  Utolsó mondat visszavonva!
  Ennek oka, hogy találkoztam a postaládámban a jelölt szórólapjával és teljesen korrekt és igényes.
  Igényes a nyomdai kivitelezése és korrekt mert emberi és nem politikai mondanivalója van.
  Az erőszakos (vagy békés) határrevízióknak nincs most itt az ideje ezért a legfontosabb a határontúli magyar közösségek megmaradása és gyarapodása.
  A 12-es körzet polgárainak a köztisztaság, a közbiztonság és a közbizalom helyreállítása.
  Meg, hogy járjon gyakrabban az 52-es villamos és a 36-os busz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük