Folytassuk a munkát egy élhetőbb Pesterzsébetért!

Tegnap egy újabb 5 éves ciklus kezdődött az önkormányzati munkámban. Maradok, aki voltam: döntéseimet ezentúl is a pesterzsébetiek, a Duna-parton és a kerület más részein élők érdekében hozom meg.

Meggyőződésem, hogy Pesterzsébet egy élhetőbb és szerethetőbb kerületté az itt élő környezettudatos polgárok összefogásával válhat.

Bár ebben a ciklusban a FIDESZ és fantomszervezetei, fantompártjai vezetik a várost, a továbbiakban sem az alapján hozok majd meg döntéseket, hogy ki vagy melyik párt javaslata az, amelyről dönteni kell, hanem hogy mi jó az itt élőknek, a pesterzsébetieknek, gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, akár családban, akár magányosan élőknek.

Sajnos ebben a ciklusban a számomra igazán fontos környezetvédelmet és a fenntarthatóságot a fideszes többség hátra sorolta, várhatóan a következő hónapok arról fognak szólni, hogy az elmúlt évek fejlesztéseiből, közösségi projektjeiből minél többet tudjunk megmenteni.

Mit tehetünk lokálpatrióták, zöldek ebben a helyzetben?

Folytatjuk a munkát közösen.

Két szuper programot ajánlok, ahol tehettek a fenntartható Pesterzsébetért!

Minden képviselőnek (ellenzékinek, kormánypártinak és árulónak egyaránt) sikeres, aktív és őszinte munkát kívánok!

Az új/régi MSZP-FIDESZ városvezetésnek pedig azt kívánom, hogy a hatalmukat bölcsebben és a kerület érdekében használják, ne úgy mint a tegnapi alakulóülésen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük